Volgende Show

De hoofdact van de avond zal gebracht worden door een groep uit Den Haag , die op een redelijk uur terug naar huis moeten, vandaar dat ze als eerste zullen optreden.   Dus als jullie ze graag zouden horen, wees er op tijd bij !  De avond zal als volgt verlopen : 

Wild Flowers         

Marjolein Gabel is de stichter van onze voorganger, de  Kam Klub.  MARLIS was de naam van de groep die extracts van musicals bracht, opgericht door Marjolein en Lisa Armetta  (Lottie Child in “Crazy for You”), beide waren/of zijn nog  BLOC leden.  Ik had het genoegen om met hen banjo te mogen spelen in vele van hun producties.  Zij creëerden een korte musical , “Wild Flowers”, beschreven als een “romp through Love, Life and Motown”, die elf jaar geleden voor het  laatst is gespeeld  op de Kam Klub.  Marjolein is een paar jaar geleden terug naar Nederland verhuisd maar is al haar muzikale talenten blijven gebruiken in de Anglo-American Theatre Group out of Den Haag.  Wij verwelkomen Marjolein en het AATG dus van harte terug om ons de nieuwste versie van  “Wild Flowers” te brengen.

Sarah and Nigel 

Ook verwelkomen wij van harte de lieftallige Sarah Francois, die met haar wondermooie stem en met de veelzijdige backing van Nigel Ward,haar entrée zal doen in de Staging Post. 

John Smilie         

Belgian Brand   

Nieuw in de Staging Post, deze zes leden tellende Belgische rockband zal de avond spelen met een aantal zeer populaire nummers. Breng je dansschoenen! 

Olivier Buckley         

Helaas moest Olivier afhaken uit de show. We kijken ernaar uit om hem ooit in de toekomst te zien.

Free Podium

En zoals gewoonlijk, is er na de show voor iedereen de gelegenheid om te zingen of een instrument te spelen in de gezellige bar!